Klaipėdos „Smeltės” progimnazija smeltesm@gmail.com Tel. (8-46) 345832

2b klasės mokinių ,,saldžioji“ ekskursija

Sausio 26d. 2b klasės mokiniai I-ojo pusmečio pabaigą pažymėjo ,,saldžiąja“ išvyka – edukacine ekskursija į Klaipėdos m. saldainių fabriką ROSHEN.
Ekskursija buvo įdomi, naudinga ir ,,skani“. Vaikai daug sužinojo apie šokoladą, jo sudėtį, gamybą, naudą (žiūrėjo filmuką), patys pamatė karamelinio saldainio ilgą, gana sudėtingą kelią iki pirkėjo (vyko ekskursija cechuose), sužinojo konditerio profesijos ypatumus. O svarbiausia – patys pabuvojo konditeriais ir savo rankomis gamino gražų, skanų, ypatingą karamelinį skanėstą – saldainį širdelę.
Už mandagų, kultūringą elgesį, žingeidumą, mokėjimą klausytis ir gražiai dirbti vaikai buvo apdovanoti – išlydėdama ekskursijos vedėja įteikė visiems vaikams saldžių ir skanių dovanų.
Grįžome į mokyklą daug sužinoję, kupini gerų, šiltų emocijų ir puikios nuotaikos.
Ačiū fabriko darbuotojams, kad organizuoja tokias šaunias edukacines ekskursijas. Tai puiki galimybė netradicinėje erdvėje gauti žinių, įgūdžių ir daug malonumo.
Rekomenduoju – kas dar nebuvote šioje ekskursijoje – būtinai apsilankykite. Ten įdomiai ir šauniai praleis laiką tiek mažas, tiek didelis.
 
2b kl. mokytoja Rita Širokich
 
 

Ką išmoksi, ant pečių nenešiosi. (Liaudies išmintis)