Klaipėdos „Smeltės” progimnazija smeltesm@gmail.com Tel. (8-46) 345832

Bendruomenės vakaras – konferencija „Mokslo metų apžvalga“

Š.m. gegužės 12d. vyko 5a, 5b, 5c klasių bendruomenės vakaras – konferencija „Mokslo metų apžvalga“, apibendrinanti klasių įvaizdį pačių mokinių akimis.
Konferencijos pradžioje nuskambėjo klasių auklėtojų nuoširdūs pasisakymai bei mokinių gražūs eilėraščiai ir linksmos dainos. Po to klasių aktyvo atsakingi mokiniai skaitė pranešimus apie nuveiktus darbus per mokslo metus. Aktyviausi klasių mokiniai pristatė savo pasiekimus ir laimėjimus užklasinėje veikloje. Buvo rodomos skaidrės iš klasių išvykų ir mokyklos renginių.
Linksmoje vakaro dalyje aktyviai dalyvavo klasių mokinių tėveliai. Jie turėjo atspėti savo atžalą iš mokinių pateiktų apibūdinimų. Buvo linksma... Dauguma tėvų atpažino savo vaikus. Po to vyko Nominacijų rinkimai ir paskelbimai tėveliams aktyviai dalyvaujant. Kiekvienoje klasėje buvo nominuota po 13 mokinių. Linksmiausia turbūt buvo, kai tėveliai dalyvavo vaikų parengtuose žaidimuose. Ypač „Atspėk dainą“, kur daugiausiai atspėjusiam dainų pavadinimus buvo įteiktas „saldus“ mikrofonas.
Bendruomenės vakarą vainikavo pokalbiai ir vaišės.

Klasių vadovės Rita, Nijolė ir Irena
 
 

Ką išmoksi, ant pečių nenešiosi. (Liaudies išmintis)