Klaipėdos „Smeltės” progimnazija smeltesm@gmail.com Tel. (8-46) 345832

„Pyragų diena“

TV3 televizijos ir SEB banko organizuojamas paramos projektas „Išsipildymo akcija“ sėkmingai gyvuoja jau nuo 2003 metų. „Išsipildymo akcijos“ dalis – „Pyragų diena“. Kasmet tradiciškai lapkritį TV3 ragina savo darbovietėje ar mokslo įstaigoje kepti pyragus, juos pardavinėti kolegoms ar savo draugams. Kadangi „Smeltės“ progimnazijos mokiniai nori prisidėti prie organizuojamos akcijos, lapkričio 23 d. visa bendruomenė ragavo mokinių ir jų tėvelių keptus pyragus.
Kiekviena klasė aktyviai dalyvavo „Pyragų dienoje“, noriai kepė skanėstus su draugais ir tėveliais. Savo pyragų gausa pasižymėjo pradinių klasių mokiniai, taip pat prie akcijos prisidėjo priešmokyklinės grupės bendruomenė, kurie kepė bei pardavinėjo pyragus, talkino 5-8 klasių mokinių aktyvas. Pyragų grožiu ir skanumu neatsiliko ir vyresniųjų klasių mokinių kepti pyragai. Šiemet surinkta rekordinė suma, kuri pervesta „Išsipildymo akcijai 2017” – 631,06 €.
Progimnazijos „Pyragų dienos“ organizatoriai: direktoriaus pavaduotojos ugdymui D.Oželienė, L.Kantautienė ir technologijų vyr. mokytoja E.Enzinaitė. Dėkojame klasių vadovėms už pagalbą ir skatinimą aktyviai dalyvauti akcijoje, mokinių tėveliams už pagalbą kepant pyragus ir mokiniams už norą dalyvauti prisidedant prie pagalbos sergantiems vaikams. AČIŪ JUMS.
TIK BENDRADARBIAUJANT MES GALIME SUKURTI DAUG GĖRIO IR ŠILUMOS.

Mokytoja E.Enzinaitė
 
 

Ką išmoksi, ant pečių nenešiosi. (Liaudies išmintis)