Klaipėdos „Smeltės” progimnazija smeltesm@gmail.com Tel. (8-46) 345832

4a klasės talentai

Gruodžio 22 d. 4a klasės bendruomenėje vyko kalėdinis talentų pasirodymas.
Prisistatė 10 talenčiukų. Tai jaunieji magai Rokas K. ir Lukas A., smuikininkės Egida ir Augustė, futbolistai Kristupas, Dovydas ir Domantas, karatistė Vykintė, rankininkė Dinara bei jaunoji rašytoja Kamilė. Tarp talentų pasirodymų kiti mokiniai deklamavo eilėraščius. Vertinimo komisijos nariai (tėveliai) slaptu balsavimu rinko 4a klasės talentą. Kol balsavimo komisija skaičiavo balsus, vedančioji – tėvų komiteto pirmininkė Jurgita Vaičiuvienė - organizavo vaikams ir tėveliams viktoriną, į kurios klausimus reikėjo atsakyti judesiais. Balsų skaičiavimo komisija, susumavusi rezultatus, paskelbė, kad 4a klasės talentė – Kamilė Liekytė, kuri perskaitė savo kūrybos apsakymą „Kalėdų rūpesčiai“. Jai įteikta pagrindinė dovanėlė, o visiems kitiems – paskatinimo prizai.
Mokiniai pasikeitė dovanėlėmis, tik reikėjo įminti minklę, kurioje apibūdintas ištrauktas draugas. Net 10 vaikų pristatė nykštukų siurprizus.
Klasės bendruomenė vaišinosi, atliko kolekcijos pristatymo užduotį, šoko šoko, žaidė įvairius žaidimus, kuriuos organizavo Egidos Mamytė. Buvo įteikti prizai už gražiausius šventinius kostiumus, tai Liepai B., Augustei, Liepai P., Kamilei bei Elingai.
Renginio pabaigoje atidaryta pašto dėžutė, išdalinti laiškai, sveikinimai.

4a klasės mokytoja Genovaitė Dirdienė
 
 

Ką išmoksi, ant pečių nenešiosi. (Liaudies išmintis)