Klaipėdos „Smeltės” progimnazija smeltesm@gmail.com Tel. (8-46) 345832

popietė „Rytoj būk geresnis nei esi šiandien ir buvai vakar“


2016-04-04 6b klasės mokiniai  dalyvavo popietėje „Rytoj būk geresnis nei esi šiandien ir buvai vakar“. Renginyje su mokiniais bendravo mokyklos direktorius E.Kvederis, kuris akcentavo, kad klasės mokinių bendravimo kokybė labai priklauso nuo jų sugebėjimo ir noro suprasti vienas kitą, užjausti, padėti.

2016-04-06 Skaityti plačiau

Abėcėlės šventė


Balandžio pirmąją dieną „Smeltės“ pirmokėliai skubėjo į mokyklą pasipuošę ir šventiškai nusiteikę. Ne, ne todėl, kad tai linksma Melų diena. Šiandien visų laukė Abėcėlės šventė. Visos keturios pirmokų klasės susirinko į iškilmingai papuoštą aktų salę. Visų laukė bendras darbas - sudėlioti visas 32 raideles iš eilės.

2016-04-05 Skaityti plačiau

Elektroninės pratybos


Šiais mokslo metais buvo suteikta galimybė pasinaudoti elektroninėmis pratybomis ir pradinių klasių mokiniams. Tad ilgai nesvarstę, ėjome išbandyti naujų mokymosi metodų.
Pamokos pradžioje mokiniai sprendė užduotis su interaktyvia lenta, vėliau atliko matematikos užduotis su ,,Ema‘‘ pratybomis.

2016-04-05 Skaityti plačiau

Atvelykis Klaipėdos Etnokultūros centre


Progimnazijos folklorinis kolektyvas „Smeltužė“, kurio vadovė Raimonda Milašienė, balandžio 3 dieną smagiai šventė Atvelykį Klaipėdos Etnokultūros centre.

2016-04-04 Skaityti plačiau

Velykos „Smeltės“ progimnazijoje

„Smeltės“ mokiniai ir jos svečiai šiais mokslo metais itin ilgai džiaugiasi Šv. Velykų švente. 
Visų pirma - mokyklą papuošė Šv. Velykų simbolis bei pavasario pranašas, bekraunantis lapelius berželis, kuris kūno kultūros mokytojos R. Baraišienės bei technologijų mokytojos E. Enzinaitės iniciatyva buvo papuoštas penktų ir aštuntų klasių mokinių kurtais stilizuotais kiaušiniais bei dekoruotas gėlytėmis.

2016-03-31 Skaityti plačiau

Geografijos olimpiada „Mano Gaublys“


Kovo 18 dieną mokykloje vyko 6-8 klasių mokinių geografijos olimpiada „Mano Gaublys“.
Sveikiname šauniuosius  geografijos žinovus!

2016-03-30 Skaityti plačiau

Prancūziškų dainų festivalis


Sveikiname EMILE klasės mokinius ir jų mokytojas Ireną Eirošienę, Rūtą Grybaitę, Irmą Stonienę Lietuvos prancūziškų dainų festivalyje - konkurse, „Meilė keičia pasaulį“, Šeduvoje vykusiame kovo 25d. užėmusius II vietą.
Džiaugiamės ir didžiuojamės darbščiais mokiniais ir mokytojomis.

2016-03-29 Skaityti plačiau

JUOZUKO MUGELĖ


Kovo 18 dieną „Smeltės“ progimnazijos pradinukai surengė baigiamąjį pradinių klasių metodinės grupės renginį – Juozuko mugelę. Visus mokslo metus mokiniai iš įvairių medžiagų ir įvairiausia technika darė darbelius. Žinoma, vyravo pavasariniai  - velykiniai darbeliai.

2016-03-28 Skaityti plačiau

Pradinių klasių metodinė savaitė


Kovo 14-18 dienomis
progimnazijoje vyko pradinių klasių metodinė savaitė, kurios metu daug dėmesio buvo skiriama mokinių skaitymo įgūdžiams bei raštingumui.  Ją pradėjo pirmokėliai, kurių klasėse vyko ,,Dailyraščio‘‘ konkursas. Mokinukų užduotis buvo ne tik be klaidų nurašyti tekstą, bet ir visos raidelės turėjo būti parašytos taisyklingai, bei tvarkingai.

2016-03-27 Skaityti plačiau

Projekto „Pienas vaikams“ renginys

Kovo 16d. AB „Žemaitijos pieno“ atstovai progimnazijos mokiniams pristatė programą „Pienas vaikams“, kurios metu parodė mokomąjį filmą „Žalia laimė“ apie ekologiškų produktų atsiradimą ir naudą. Po filmo peržiūros vyko viktorina, vaikai dėliojo dėlionę, degustavo ekologiškus pieno produktus, atliko įvairias užduotis, kurių metu mokiniai galėjo pamėginti ,,melžti karvę“, gėrė pieną, ragavo jogurtą.

2016-03-26 Skaityti plačiau

Ką išmoksi, ant pečių nenešiosi. (Liaudies išmintis)