Klaipėdos „Smeltės” progimnazija smeltesm@gmail.com Tel. (8-46) 345832

4c klasės bendruomenės Kalėdinė šventė „Kalėdų laukiame kartu“

Gruodžio 19d. vakarą 4c klasės mokiniai ir jų tėveliai susirinko į klasės bendruomenės Kalėdinę šventę „Kalėdų laukiame kartu“.
Šventei ruošėmės iš anksto: gaminome kalėdinius darbelius ir įvairias dekoracijas, puošėme klasę. Mokinio Edmundo šeima padovanojo klasei nuostabų pačių sukurtą Advento vainiką. Visą Advento laikotarpį vaikai darė staigmenas savo klasės draugams – į pačių pagamintą Kalėdinį batuką slapčia įdėdavo saldainių, atvirukų su palinkėjimais. Mokėsi eilėraščių, dainelių, šokių, palinkėjimų savo artimiesiems. Vaikai iš anksto paruošė tėveliams kvietimus į šventę. Tėveliai klasėje ruošė šventinį stalą ir staigmeną vaikams.
Šventės metu mokiniai rodė programėlę savo tėveliams: deklamavo, dainavo, inscenizavo, šoko, sakė palinkėjimus.
Tėveliai taip pat paruošė vaikams gražių palinkėjimų, kiekvienas pasakė gražių žodžių. Visus vaikus pradžiugino šventiškas saldumynų stalas ir staigmena po eglute – didelė dėžė, kurioje kiekvienas rado dovanėlę – šokoladą ir kvietimą apsilankyti kino teatre. Vaikai atsidėkodami savo tėveliams padovanojo savo sukurtus kalėdinius atvirukus su nuoširdžiais palinkėjimais.
Smagu, kad artėjančių švenčių laukimas sušildė ir mūsų klasės bendruomenės narių širdis – vėsų žiemos vakarą visi kartu pabendravo, gerą nuotaiką sau ir kitiems dovanojo. Vieni kitiems linkėjome būti atidesniems ir geranoriškiems, išklausyti ir išgirsti vienas kitą, įsiklausyti į Kalėdų varpų skambėjimą, sulėtinti žingsnius, primiršti kasdieninius rūpesčius ir su viltimipažvelgti į netrukus ateisiančius Naujus Metus!

4c klasės mokytoja Renata Bučmienė

 
 

Ką išmoksi, ant pečių nenešiosi. (Liaudies išmintis)