Klaipėdos „Smeltės” progimnazija smeltesm@gmail.com Tel. (8-46) 345832

Pajudėkim šokio ritmu - Zumba

„Smeltės“ progimnazijos mokiniai, pailsėję, paatostogavę susirinko mokytis ir kaupti naujų žinių, tačiau nepamiršo ir balandžio 7d. minimos pasaulinės sveikatos dienos.
Balandžio 9 dieną skambant lotynų muzikos garsams, į „Smeltę“ ZUMBOS žingsneliu atskubėjo trenerė Sigita Laurinaitienė, kurią pakvietė progimnazijos visuomenės sveikatos specialistė S. Lukienė, trenerę šiltai priėmė „Judriausios klasės“ konkurso dalyviai – 5b klasė, jų auklėtoja E. Enzinaitė ir kūno kultūros mokytoja R. Baraišienė.
Zumbos išskirtinumas – kelių skirtingų stilių mišinys viename šokyje, kuriame svarbiausias elementas – nuotaika ir energinga muzika. Tai nuostabus būdas pasikrauti teigiamų emocijų. Zumbos treniruotėje buvo ugdomas ne tik ištvermė ar šokio bei sporto elementai, tačiau ir bendradarbiavimas, nes į renginį buvo pakviesti skirtingų pogrupių mokiniai. Aktyviai įstraukė pasipuošę 4a bei norintys judriai leisti laiką 5b klasės mokiniai, puikų pavyzdį rodė 8a klasės merginos.
Smagiai ir energingai praleidę laiką „Smeltės“ progimnazijos mokiniai, džiaugėsi ir kvietė trenerę dažnesniems apsilankymams.

E. Enzinaitė
 
 

Ką išmoksi, ant pečių nenešiosi. (Liaudies išmintis)