Klaipėdos „Smeltės” progimnazija smeltesm@gmail.com Tel. (8-46) 345832

Sveikatiados fizinio aktyvumo iššūkis

Mokykla šiais mokslo metais aktyviai dalyvauja Sveikatiados projekte.Sveikatiada - tai ilgalaikis sveikos gyvensenos ugdymo projektas, suteikiantis vaikams žinių ir praktinių įgūdžių apie sveikatą, mitybą ir fizinį aktyvumą. Projekto metu organizuojami vaikams įdomūs ir patrauklūs renginiai, kurių metu moksleiviai plečia savo žinias ir supratimą sveikos mitybos ir fizinio aktyvumo srityse. Šiemet numatomi 8 iššūkiai, kuriuose mokykla stengsis aktyviai dalyvauti ir įtraukti visą bendruomenę.
Smeltės progimnazijoje Sveikatiados fizinio aktyvumo iššūkyje dalyvavo 6a klasė. Jie kartu su kūno kultūros mokytoja Regina Baraišienė vykdė įvairias veiklas. Palapinės medžiaga buvo panaudota kaip slystantys kilimėliai, padangos tapo šaunia šuoliukiams skirta vieta, o šluotos kotai buvo panaudoti prasitampymui ir kitiems mankštos pratimams.
Sveikatiados www.facebook.lt paskyroje 6a klasė buvo išrinkta tarp nugalėtojų, kaip daugiausiai palaikymo sulaukusi mokyklinio ugdymo mokykla. Sveikiname klasę ir laukiame Sveikatiados gaminamų prizų.

DĖKOJAME VISIEMS, KURIE AKTYVIAI PALAIKĖ!

Visuomenės sveikatos priežiūros specialistė Dovilė S. ir fizinio ugdymo mokytoja Regina B.
 
 

Ką išmoksi, ant pečių nenešiosi. (Liaudies išmintis)