Klaipėdos „Smeltės” progimnazija smeltesm@gmail.com Tel. (8-46) 345832

"Blusų turgus"

Gegužės 26 d. 4d dalyvavo "Litorinos" mokyklos organizuotame renginyje "Blusų turgus".

Vaikams buvo puiki galimybė pabendrauti su kitais mokiniais, pasimokyti tolerancijos, finansinio raštingumo. Ačiū organizatoriams už kvietimą.


2023-05-30 Skaityti plačiau

Paroda "Žydi pievos, sodai ir gėlynai" .

PUG mokiniai dalį dienos veiklų tyrinėja, ilsisi, žaidžia gamtoje. Pavasario gamta žydėjimu, kvapais, spalvomis, formomis vilioja stebėti, tyrinėti vabzdžius ir vabalus.

Mokinių darbeliuose atsispindi žydinti gamta.


2023-05-28 Skaityti plačiau

„Food ordering“

Gegužės 26d. 5g klasės mokiniams anglų kalbos pamoka „Food ordering“ vyko netradicinėje aplinkoje. Mokiniai su anglų kalbos mokytoja Silvija Daujote išvyko praktiškai įtvirtinti žinias įgytas klasėje pamokos metu į greito maisto restoraną Hesburger. Mokiniai mokėsi meniu ir užsisakinėjo maistą anglų kalba, valgydami šnekučiavosi ir stengėsi kalbėti tik angliškai. Smagu, kad restorano darbuotojos su mokiniais bendravo anglų kalba. Mokymasis už mokyklos ribų ne tik suteikia mokiniams žinių, lavina bendrąsias kompetencijas, bet ir

2023-05-27 Skaityti plačiau

Pamoka kitaip

Valio!!! Dailės užduotis jau galime atlikti ir gryname ore. Pavasariniai žiedai puikiai tam tinka. Penktokai patyrinėję vėlyvojo renesanso dailininko Dž. Arčimboldo paveikslus ir patys išbandė kurti portretus iš augalų. Dailės mokytoja Ž. J. Slankauskienė

2023-05-26 Skaityti plačiau

,,Būk sveikas, pavasari!"

Gegužės pradžioje 5g klasės mokiniai, Deimantas Giedraitis, Jokūbas Eidukaitis, Domantas Baranauskas, dalyvavo Tarptautiniame mokinių kūrybinių darbų parodoje-konkurse ,,Būk sveikas, pavasari!". Vaikai kūrė akrostichus apie pavasarį. Domanto ir Jokūbo kūryba buvo įvertinta laureatų diplomais. Šaunuoliai!


2023-05-25 Skaityti plačiau

"Asmeninių finansų labirintai"

Respublikinis finansinio raštingumo praktinės veiklos projektas "Asmeninių finansų labirintai"

5a ir 5g klasių komandos gegužės 24 dieną turėjo galimybę sudalyvauti praktinėse asmeninių finansų veiklose, pagilinti žinias apie biudžetą, draudimą, pinigus, skolinimąsi, taupymą ir kaupimą.

Ačiū organizatoriams Laimutei Gegieckienei ir Klaipėdos vaikų laisvalaikio centrui už nuostabų renginį...


2023-05-25 Skaityti plačiau

Šeimos šventė "Pabūkime kartu"

Gegužės 25d. vakarą 1b klasės mokiniai sukvietė savo šeimas į šventinį vakarą "Pabūkime kartu". Deklamavo eilėraščius, dainavo, šoko ir kvietė šokti artimuosius! Netrūko geros nuotaikos ir puikių emocijų.


2023-05-25 Skaityti plačiau

Išvyka į Klaipėdos priešgaisrinės gelbėjimo tarnybą

Gegužės 23d., 4a klasės mokiniai su savo mokytoja Gražina Kubiliene žinias gilino Klaipėdos

priešgaisrinėje gelbėjimo tarnyboje. Pradžioje vaikai pasikartojo kaip elgtis įvairiose ekstremaliose situacijose, o paskui susipažino su ugniagesio profesija ir gyvenimo ypatumais. Pasimatavo ugniagesių šalmus, narų įrangą, batus geležiniais padais, pakilnojo sunkius įrangos aparatus ir netgi įlipo į gaisrinės mašinos kabiną. Na o nusileisti iš aukštai ugniagesių aliarmo stulpu nebepanoro nė vienas. Grįžo kupini įspūdžių ir pasiryžę tapti ugniagesiais gelbėtojais.

 

2023-05-24 Skaityti plačiau

„Terra Publica“

Gegužės 24 d. I- o aukšto fojė vyko Knygų mugė. Leidykla „Terra Publica“ pristatė knygų naujienas mažiesiems skaitytojams ir paaugliams, įvairių stalo žaidimų ir enciklopedijų.

Bibliotekininkė

2023-05-24 Skaityti plačiau

1c klasės šventė

"Ant pavasario sparnų !"

Šokome, dainavome ir kvietėme vaikystę garsiai nusijuokti !

1c kl. šventinės akimirkos.

2023-05-24 Skaityti plačiau

Ką išmoksi, ant pečių nenešiosi. (Liaudies išmintis)