Klaipėdos „Smeltės” progimnazija smeltesm@gmail.com Tel. (8-46) 345832

Biologijos olimpiada

Gegužės 24 dieną 5g klasės mokinys Matas Jakas dalyvavo Klaipėdos miesto olimpiadų laureatų pagerbimo šventėje. Matas Lietuvos 5-8 klasių mokinių biologijos olimpiadoje Klaipėdos mieste laimėjo I vietą.

Mokytoja Renata Grigaitienė

2023-05-24 Skaityti plačiau

Mokykla sulaukė svečių

Penktadienį svečiuose lankėsi Martyno Mažvydo progimnazijos mokytojų komanda. Pradinių klasių mokytoja metodininkė R. Ramanauskienė dalinosi gerąja patirtimi, pristatė matematikos mokymosi platformos Eduten galimybes ugdymo procese.

2023-05-23 Skaityti plačiau

Folklorinio ansamblio „Smeltužė“ koncertas

Gražų gegužės 16 dienos  vakarą į mokyklos aktų salę rinkosi  visi, kurie visada laukia mokyklos folklorinio ansamblio „Smeltužė“ koncertų ir vakaronių. Šiais metais kolektyvas pakvietė į „ Šuldi ruldi“ vakaronę. Ir ansamblio vaikai, ir buve smeltužiukai, tėveliai, mokytojai, mokyklos vaikai smagiai leido laiką dainuodami, šokdami, žaizdami , spėdami mįsles, dalyvaudami konkursuose. Vakaronės pabaiga buvo skirta pagerbti 7 smeltužiukams - Gustei, Evai, Atėnei, Orestai, Akvilei, Nagliui, Evaldui, kurie baigia progimnaziją ir kartu atsisveikina su „Smeltužės“ kolektyvu, kurio veikloje  dalyvauja nuo pirmų klasių. Žiūrėjome filmą apie praleistus kolektyve metus, vyresnieji berniukai atidavė mažiesiems berniukams savo skrybėles, įteikėme atminimo dovanėles.

2023-05-22 Skaityti plačiau

4a klasė paminėjo Šeimos šventę

Gegužės 15-oji – tarptautinė Šeimos diena. Mokyklos Aktų salėje tą vakarą susirinko didelis 4a klasės mokinių, tėvelių, senelių ir kitų giminaičių būrys. Po gražaus koncerto tėvelius ir mamytes vaikai pakvietė šokti valso. Na o po švelniai ir svajingai atliktos dainos „Gintarai“, mokiniai papuošė mamyčių galvas savo rankų darbo gėlių karūnomis. Tėveliams įteikė pačių dekoruotus pereinamuosius šeimos puodukus. Gražus bendruomenės renginys sušildė ne vieną širdį.


2023-05-18 Skaityti plačiau

Kvietimas

2023-05-17

Irklavimo varžybos

Balandžio 25 - gegužės 5d Klaipėdos irklavimo centre vyko tarpmokyklinės uždarų patalpų irklavimo moksleivių varžybos. Kadangi varžybos yra naujos tai ir susidomėjimas iš moksleivių pusės buvo itin didelis (80 dalyvių). Varžybos buvo komandinės (skaičiuojamas bendras rezultatas). Komandą sudarė 7 berniukai ir 5 mergaitės iš 5,6,7,8-ų klasių. Rungtis 250m ant specialaus irklavimo treniruoklio. Po dviejų savaičių varžybų maratono paaiškėjo kad „Smeltės“ progimnazijos moksleiviai vedini fizinio ugdymo mokytojų Tado Katlioriaus ir Reginos Baraišienės iškovojo 1-ąją vietą tarp Klaipėdos progimnazijų. Taip pat buvo apdovanoti ir individualiai geriausius savo amžiaus grupėse rezultatus pasiekę moksleiviai. 

Katliorių.

2023-05-16 Skaityti plačiau

Ką išmoksi, ant pečių nenešiosi. (Liaudies išmintis)