Klaipėdos „Smeltės” progimnazija smeltesm@gmail.com Tel. (8-46) 345832

Patiriminė veikla ,,Rudens spalvos

Priešmokykliniame amžiuje vaikai sunkiai išlaiko bei sukaupia dėmesį. Eksperimentai puiki priemonė lavinti pojūčius: regėjimą, klausą ir išmokti išlaikyti dėmesį.
„Delfinuk“ grupės vaikučiai tyrinėdami atrado daug naujų dalykų, kaip spalvos geba žaisti tarpusavyje.

2021-09-24 Skaityti plačiau

Europos kalbų diena „Kalbų laiptai“

Tradiciškai kiekvienais metais rugsėjo mėnesį ,,Smeltės” progimnazijoje yra minima Europos kalbų diena. Tad ir šiais metais rugsėjo 22d. mūsų mokykloje vyko renginys ,,Kalbų laiptai”, skirtas šiai ypatingai dienai paminėti.
2-4 klasių mokiniai, vadovaujami anglų kalbos mokytojų I. Piekienės ir L. Malukienės, buvo supažindinti su Europos kalbų įvairove, jų vartojimo papročiais ir tradicijomis. Taip pat mažieji turėjo galimybę patyrinėti Europos šalių vėliavas ir pasidaryti įvairiaspalves emblemas.

2021-09-23 Skaityti plačiau

Rudeniu kvepiantis arbatos puodelis Mokytojai

Priešmokyklinukai, kartu su tėveliais, pasitelkdami fantaziją, meninius gebėjimus, įvairias išraiškos priemones, gamtinę medžiagą, kūrė puodelį, kvepiantį rudeniu. Visi ieškojo netradicinių atlikimo technikų dėliojant aplink puodelį. Stengiamės puoselėti šeimų aktyvumą, bendravimą ir bendradarbiavimą.

2021-09-22 Skaityti plačiau

Sveikiname!

Prieš kelias dienas pagaliau sulaukėme, piešinių konkurso „Sukurkime Lietuvos pasieniečiams talismaną“ prizo!
Klaipėdos Smeltės progimnazijos penktokė Elada Jurgelionytė (mokyt. Žaneta Slankauskienė) pagrindinėje (5–8 kl.) grupėje užėmė III prizinę vietą! Valstybės sienos apsaugos tarnybos prie Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerijos Pagėgių pasienio rinktinės vyresnioji specialistė Vesta Flick atvyko į mūsų mokyklą iškilmingai jo įteikti.

2021-09-21 Skaityti plačiau

Išvyka į Kuršių neriją

3a ir 3b klasės mokiniai su savo mokytojomis Gražina ir Rita smagiai keliavo  po Kuršių neriją. Tai buvo puiki diena ne tik pasikalbėti ir pasidalinti vasaros įspūdžiais, bet ir įgyti naujų žinių bei patirti nuotykių.

2021-09-16 Skaityti plačiau

Rudeninis prizų derlius

Praeitais mokslo metais, mūsų mokyklos 8 klasės mokiniai dalyvavo Maironio lietuvių literatūros muziejaus organizuotame respublikiniame mokinių įliustracijų konkurse „Vytauto Mačernio regėjimų liepsna“. Dabar jau progimnazijos absolventė – Arminta Zaburaitė tapo šio konkurso laureate. Rugsėjo 11-ąją ji su savo dailės mokytoja Žaneta Slankauskiene vyko į iškilmingą nugalėtojų apdovanojimą Kaune. Po apdovanojimo, mokiniai iš visos Lietuvos dalyvavo edukacinėje programoje ir turėjo galimybę apžiūrėti nuostabią, interaktyvią muziejaus ekspoziciją.

2021-09-13 Skaityti plačiau

Mokslo ir žinių dienos šventė

Mokslo ir žinių dienos šventė pasitikta su jauduliu, džiaugsmu, šypsenomis ir geromis nuotaikomis.

2021-09-02 Skaityti plačiau

Mokslo ir žinių diena


Priešmokyklinė grupė renkasi nuo 10.00 val. 310 kabinete.

2021-08-27 Skaityti plačiau

Ką išmoksi, ant pečių nenešiosi. (Liaudies išmintis)