Klaipėdos „Smeltės” progimnazija smeltesm@gmail.com Tel. (8-46) 345832

Kalėdinė piešinių parodėlė

Kūrybiškieji smeltiečiai, dailės pamokose pieštuose piešiniuose, puikiai perteikė Šventų Kalėdų laukimo nuotaiką. Piešinius sudėjo į šią parodėlę norėdami pasveikinti visą mokyklos bendruomenę.

2021-12-27 Skaityti plačiau

Meno kolektyvų Kalėdinis koncertas

Mokyklos meno kolektyvai ir muzikos mokytojos Asta, Rūta, Raimonda sveikina su artėjančiom šventėm ir kviečia į šventinį koncertą „Ant balto debesėlio".

2021-12-20 Skaityti plačiau

„Smeltužės

Folklorinio ansamblio „Smeltužė“ (vadovė R.Milašienė) šventinė programa „Ir atvažiuoja šventa Kalėda“ mokyklos bendruomenei. Džiugių ir gražių švenčių!

2021-12-19 Skaityti plačiau

Prevencinis mėnuo

Lapkričio ir gruodžio mėnesį vykdomose prevencijos veiklose „Mano klasė – saugi ir draugiška tvirtovė” mokiniai buvo skatinami draugiškai bendrauti, bendradarbiauti ir rūpintis savo ir kitų fizine bei psichikos sveikata. Progimnazijos kabinetų durys pasipuošė išmintingomis, originaliomis, gražiomis tvirtovėmis, į kurias kiekvienas progimnazijos mokinys idėjo savo ketinimus, orientuotus į rūpestį. Mokiniai gaudavo netikėtą laišką, kuris įtraukė į žaidimą, skatino pakelti nuotaiką sau ir kitiems.

2021-12-19 Skaityti plačiau

Geros savijautos programa

„Smeltės” progimnazijos mokiniai jau dalyvavo geros savijautos programose, kurių tikslas - mažinti nuotolinio mokymo pasekmes vaikų ir jaunimo fizinei bei psichikos sveikatai. Pasirinktomis programomis buvo siekiama gerinti mokinių emocinę būklę ir sukurti kuo palankesnes sąlygas patirti mokymosi sėkmę.
Spalio 29-ąją 5-8 klasių mokiniai dalyvavo Funkcinio judėjimo centro” programoje  „Nusiraminimo ir streso įveikos technikos”, kurioje sužinojo daug naudingų dalykų, išmoko atsipalaidavimo būdų.

2021-12-19 Skaityti plačiau

Pamoka kitaip

Gruodžio 17d. mūsų progimnazijoje lankėsi Klaipėdos universiteto Jūros technologijų ir gamtos mokslų fakulteto lektorė Marta Karaliutė. Ji 5a, 5g ir 6g klasės mokiniams pravedė matematikos pamoką kitaip - „Iškeisk pamoką į paskaitą“. Pamokos tema „Platoninės figūros“. Mokiniai susipažino su dar negirdėtomis sąvokomis ir erdvinėmis figūromis. Pabaigoje atsakė į viktorinos klausimus. Prizines vietas užėmę mokiniai buvo apdovanoti Klaipėdos universiteto simboliniais prizais. Vaikai džiaugėsi puikia pamoka ir nauja patirtimi.

2021-12-18 Skaityti plačiau

Ką išmoksi, ant pečių nenešiosi. (Liaudies išmintis)